Skip to content

Exclusieve auto’s kopen bij Driving Passion

Ben je toe aan een nieuwe bolide, maar heb je geen tijd om uit te zoeken welke het beste bij jou past? Het uitzoeken van de perfecte auto kan een erg tijdrovende klus zijn, zeker als je geen kaas gegeten hebt van de belangrijke specificaties waar je op moet letten. Daarom staan wij, de specialisten van Driving Passion, te popelen om jou te helpen in de zoektocht naar de perfecte auto. Wij bieden hierin niet alleen ondersteuning in bepalen welke auto het best bij jou past, maar ook in de zoektocht naar deze specifieke auto! Bovendien ben je bij ons ook aan het juiste adres voor het verkopen van jouw oude auto én staan wij voor jou klaar bij het beheren van een hele collectie aan auto’s. Neem telefonisch, per mail of via het contactformulier vrijblijvend contact met ons op, zodat we gezamenlijk naar de mogelijkheden kunnen kijken!

Onze voertuigen worden extra kosten afgeleverd met de volgende onderdelen: 

 • Vooraf een technische inspectie 
 • Minimaal 6 maanden geen voorgeschreven onderhoud nodig
 • Nieuwe of minimaal 6 maanden geldige APK
 • Luxe Nederlandse kentekenplaten
 • Halfvolle tank Shell V-Power brandstof
 • 3 maanden/10.000km garantie op draaiende delen motor en versnellingsbak

Bij alle auto’s in ons aanbod zijn de specifieke gegevens weergegeven onder het kopje aflevering. Heb je eventueel andere wensen? Dan kunnen wij dit uiteraard met je bespreken.

Onze diensten

Professionele aflevering en garantie op maat

Kwaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Als de BMW specialist van Brabant hechten wij dan ook veel waarde aan de relatie met onze klanten. Daarom leveren wij al onze voertuigen te allen tijde zonder meerprijs met een Nederlands kenteken en tenaamstelling, een volle tank met Shell V-power brandstof, minimaal zes maanden geen voorgeschreven onderhoud, een onderhoudsbeurt en controle volgens het schema van de fabrikant en een nieuwe of minimaal acht maanden geldige APK. Bovendien profiteer je ook nog eens van een garantie in eigen beheer. Het vertrouwen in ons aanbod is namelijk zo groot dat wij alle auto’s met een maximale leeftijd van 17,5 jaar, tot 175.000 kilometer op de teller en boven een aanschafwaarde van €10.000,- inclusief een garantie van maar liefst drie maanden leveren. Dit betekent dat wanneer één of meerdere mechanische onderdelen in de versnellingsbak of motor onverhoopt kapot gaan, je gratis een revisie of ruilonderdeel ontvangt. Wij werken samen met de garantieverzekeringen van Autotrust. Autotrust biedt de volgende garantiepakketten aan:

 • De Instap Garantie is afsluitbaar op auto’s tot 12 jaar of 200.000 kilometer.
 • De Uitgebreide Garantie is afsluitbaar op auto’s tot 8 jaar of 150.000 kilometer.
 • De Standaard Luxury & Performance Garantie is afsluitbaar op auto’s van 10 tot 12 jaar of 200.000 kilometer.
 • De Extra Luxury & Performance Garantie is afsluitbaar op auto’s van 7 tot 10 jaar of 150.000 kilometer. 
 • De Exclusief Luxury & Performance Garantie is afsluitbaar op auto’s tot 7 jaar of 100.000 kilometer. 
 • Voor informatie omtrent prijzen en voorwaarden staan wij je graag te woord.

Wil je meer informatie over de prijzen en voorwaarden? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Bekijk het aanbod

Exclusieve auto’s kopen

Exclusieve auto’s kopen met uitgebreide garantie

Behoefte aan een uitgebreidere garantie? Sluit een uitgebreide garantieverzekering af bij Autotrust! Met deze verzekering kun je in heel Europa de benodigde werkzaamheden uit laten voeren. Afhankelijk van de leeftijd of het aantal kilometers op de teller is het mogelijk een verzekering van een half jaar, een jaar of zelfs twee jaar af te sluiten. Zo is de Standaard Garantie afsluitbaar op auto’s tot 12 jaar of 200.000 kilometer, de Extra Garantie op auto’s tot 10 jaar of 150.000 kilometers en de Exclusief Garantie op auto’s tot 8 jaar of 150.000 kilometer. Heb jij een exclusief model tot je beschikking die je graag van een bijpassende garantie wilt voorzien? Kies in dat geval voor de Luxury & Performance Garantie voor de meest exclusieve auto’s tot 12 jaar en 200.000 kilometer. Maak een keuze uit verschillende dekkingen op basis van leeftijd en kilometerstand.

Waarom exclusieve auto’s kopen bij Driving Passion?

Wanneer je een auto uit ons aanbod exclusieve auto’s wilt kopen, ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Bovendien bieden wij de mogelijkheid een garantieverzekering af te sluiten die past bij de exclusiviteit en kwaliteit van de auto. Een laagdrempelige en prettige manier van zaken doen, intensieve controle op alle voertuigen en maximale transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Zo kun je er te allen tijde rekenen op eerlijk advies en expertise van het hoogste niveau. Kom jij als expat (tijdelijk) in Nederland wonen en werken? Neem dan snel contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot expat cars!

Contact opnemen

Back To Top