skip to Main Content

Geen titel

Rated 5 out of 5
20/12/2022

Onlangs een ‘splinternieuwe’ 10 jaar oude BMW gekocht bij Pascal. een BMW liefhebber met veel kennis en oog voor de kleinste details. Beperkt assortiment van het mooiste wat BMW te bieden heeft. Wagens met weinig km’s en in onberispelijke staat.

Patrick van Os

Geen titel

Rated 5 out of 5
07/12/2022

I live in Corsica and was looking for a BMW 135i convertible e88 in perfect condition with low mileage and above all: Sold by a reliable professional.

After browsing as usual through all the German BMW dealerships for days (3 cars bought in the past) I stumbled upon one offer coming from Driving Passion NL.

I looked into it and realized that his business model ticked virtually all the boxes.

Afrer a thorough search it became increasingly clear that this guy was good.

So I contacted Pascal.

First contact was great.

He was charming and for sure a genuine sports car enthusiast.

His knowledge of this type of car is just biblical.

I felt reassured.

Plus he was very understanding.

For personal reasons I had to reschedule 3 times on the day of collection of the car.

No problem.

Eventually, when he came to pick me up at the airport, I was not disappointed by him.

The meeting was great.

It was so smooth that I felt like I had known him for a long time.

The car was just amazing.

It looked like it came straight from the factory.

Now I own this car for 5 months at the time I write these lines.

I’ve driven it over 1500 km on the highways of 5 different countries to bring it back and then twice much on Corsican roads.

All tests passed with flying colors.

Not a single problem, the car is perfect as promised and Pascal is definitely reliable.

I can only recommend Pascal and Driving Passion.

I was looking for the right car,

I found it with a bonus of a very nice meeting.

I can say for sure that we will do business again.

Thank you Pascal.

Martin Nicolai

Geen titel

Rated 5 out of 5
15/11/2022

Erg goede ervaring met Pascal van Driving Passion. Ben je op zoek naar een eerlijke BMW in uitzonderlijk goede staat dan ben je bij hem aan het goede adres!

Tim

Geen titel

Rated 5 out of 5
08/10/2022

Pascal is echt een top liefhebber van Autos en is zeer netjes en professioneel . Ik heb een zeer mooie SL 55 AMG bij hem gekocht. Ben er super blij mee. Een echte aanrader.

Arie van Rijn

Geen titel

Rated 5 out of 5
04/10/2022

Als je op zoek bent naar een R230 zie je van alles voorbijkomen op het web. Sommige verkopers nemen niet eens de moeite om de auto schoon te maken voordat ze er foto’s van maken. Daarom sprong de SL350 van Pascal eruit. Perfecte presentatie en ook foto’s van de (minimale) gebreken. Snel een proefrit geregeld en de deal rond gemaakt. Pascal heeft veel verstand van auto’s en is overduidelijk een liefhebber. Ik heb de auto in de Opticoat laten zetten en kreeg alleen maar complimenten over de staat waarin de auto verkeerde. Al met al kan ik Driving Passion van harte aanraden.

René

Geen titel

Rated 5 out of 5
18/08/2022

Freundlich und kompetent.

Harold Grönke

Geen titel

Rated 5 out of 5
14/07/2022

Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan Driving Passion. Daar werd ik ontvangen door Pascal. Al meteen bleek dat Pascal niet de standaard autoverkoper was maar een echte gepassioneerde autoliefhebber. Een die eerlijk en transparant is en er alles aan wil doen om de auto naar jouw zin af te leveren. Zelf heb ik ook een echte liefhebbersauto die ik eventueel wilde inruilen. We hebben een uitgebreide proefrit met de auto’s gemaakt. Uiteindelijk was ik niet helemaal overtuigd of ik mijn auto wilde inruilen voor de auto waar ik voor kwam. Ondanks dat we (voor nu)geen deal hebben kunnen maken heb ik mijn bezoek aan Driving Passion als leuk, interessant en leerzaam ervaren. Pascal wist als autoliefhebber nog meer leuke weetjes te vertellen waar ik niet van op de hoogte was. Ik zou Driving Passion en het contact met Pascal dan ook aan iedereen aanraden.

Kevin Vossen

Geen titel

Rated 5 out of 5
28/05/2022

In December we bought a BMW 550i and we have already covered 10,000 km. The car is running without any problems. Trust in Driving Passion was a very good decision and we will definitely come back for another car to our collection!

Dominika Makowiec

Geen titel

Rated 5 out of 5
24/05/2022

In februari een F11 535i gekocht bij Pascal. Auto exact zoals Pascal had beloofd. Hij controleert zijn auto’s zeer minutieus voordat hij hem aanbiedt. Exrta controle daarna door een echte BMW specialist in de buurt. Nu na paar maanden nog steeds geen verrassingen. Hij weet er extreem veel van en gaat alleen voor topkwaliteit. Zeer plezierig, persoonlijk en rustig in de contacten. Straight in het onderhandelen. Doet wat hij beloofd.Kan hem ten zeerste aanbevelen. Wens hem veel succes met zijn bedrijf en kom tzt graag weer terug.

Hans Aarts

Geen titel

Rated 5 out of 5
20/05/2022

Zoekopdracht uitgezet naar een Audi RS3. Naar alle tevredenheid geholpen, en nu maanden later nog steeds enorm blij met het resultaat!

Ad Zwartbol

Geen titel

Rated 5 out of 5
06/04/2022

Fijne club om zaken mee te doen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Mooie auto’s en Pascal weet bijzonder goed waar hij het over heeft.

Floris

Geen titel

Rated 5 out of 5
01/02/2022

Naar volle tevredenheid mijn BMW 530 (E60) gekocht bij Driving Passion. Je koopt niet zomaar bij een dealer of bij een handelaar, je koopt kwaliteit van een liefhebber met veel kennis van de auto. Pas na een strenge voorselectie wordt een auto bij Driving Passion verkocht, dat stelt niet alleen gerust, maar maakt ook dat je krijgt wat je verwacht. Ik kan de diensten en toegevoegde waarde van Pascal van harte aanbevelen.

Peter Simonis

Geen titel

Rated 5 out of 5
31/01/2022

Ruim 2 maanden geleden kwam ik tijdens mijn zoektocht een smetteloze Z4 3.0 si coupe tegen bij Driving Passion. Tijdens het eerste gesprek met Pascal werd mij snel duidelijk dat ik hier te maken had met een man die niet alleen verstand van auto’s heeft maar dit ook met veel passie weet over te brengen. Hierdoor was er snel een wederzijdse klik. Tijdens de proefrit viel mij het gevoel voor detail bij Pascal op. Ik kan een ieder aanraden een auto bij Pascal te kopen en zal zeer waarschijnlijk mijn volgende auto ook weer hier aanschaffen.

Jamil Jamaludin

Geen titel

Rated 5 out of 5
31/01/2022

Pascal heeft mijn auto verkocht en alles is volgens afspraak verlopen. Professionele dienstverlening welke vertrouwen uitstraalt. Fijn zaken te hebben gedaan.

Gerard Jansen

Excellente experience avec Pascal lors de l'achat de ma 335 IX Touring chez Driving Passion

Rated 5 out of 5
23/09/2021

Une transaction PARFAITE, très bien conseillé, Pascal avait en exposition exactement celle que je cherchais.

Le service exceptionnel, le transport jusqu’à Paris très bien managé, l’auto est même arrivée 24 h avant la date prévue. Tout les points correspondaient à la description faite par Pascal.

A RECOMMANDER.

J’adore cette auto, arrivée à Paris avec une corbeille de cadeaux.

Jean-Marc H Despointes

Geen titel

Rated 5 out of 5
10/08/2021

Een paar weken geleden hier een hele mooie BMW 325i opgehaald, met hele goede service en enthousiasme, een echte aanrader als je een mooie BMW zoekt.

Mathijs Linders

BMW 330i

Rated 5 out of 5
02/08/2021

Pascal heeft ons een prima BMW E46 geleverd met maar 60.000 km op de teller. Prijs was redelijk en de onderhandelingen gingen soepel. Dat is nu ongeveer 3 maanden geleden en de BMW rijdt naar volle tevredenheid. After sales zijn ook in orde

Rob

Geen titel

Rated 5 out of 5
26/07/2021

Een tijdje terug heb ik een prachtige 130i gekocht bij driving passion. De auto verkeerd in top contitie, en alles was aanwezig. Volledige onderhouds historie was aanwezig samen met de belgische carpass. Met Pascal lekker gepraat over auto’s. Hij heeft alles perfect uitgelegd en wist ook echt alles van de auto af. Jammer genoeg kreeg de auto kort nadat ik hem had op gehaald een probleem met het alarm systeem. Dit is ondertussen onder garantie opgelost (ook al had ik de auto zonder garantie gekocht), Top service dus. ik raad het zeer aan om hier een auto te kopen, zeker voor bmw liefhebbers.

Gert-Jan

Geen titel

Rated 5 out of 5
18/07/2021

Voor iedereen die een exclusieve wagen (BMW) wil aankopen en zeer goede service waardeert. Dan zou ik zeer zeker Driving Passion aanraden. Heb vorige week een BMW Alpina Biturbo uit 2016 in perfecte staat met weinig kilometers bij dit bedrijf gekocht. Waar ik momenteel elke dag van geniet en bij dit bedrijf krijg ik wat tevens ook onze eigen slogan is service beyond the sale.

Nicole van den Berg

Geen titel

Rated 5 out of 5
10/05/2021

Afgelopen week 04.05.2021 mijn 135 i cabriolet opgehaald ! De auto was in perfecte staat afgeleverd en alles wat was toegezegd was gedaan en meer ! Het is een waar genoegen oom bij pascal een auto te kopen ,zijn kennis en passie maken het een zeer fijne ervaring ,dus is het kopen van een auto bij driving passion zeker een aanrader.

Marcel
Back To Top