Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
skip to Main Content

No Title

5,0 rating
10/09/2019

Prachtige en unieke Alpina B5 S Touring gekocht bij Driving Passion. Pascal heb ik leren kennen als een zeer plezierige autofanaat. Een jonge ondernemer met een oog voor bijzondere auto’s met een goede historie, op zoek naar de parels in de markt. Het verkoop traject was transparant en eerlijk en bovenal plezierig, waarbij veel interessante informatie werd verstrekt.
“Pascal ik hoop dat je je eigen droom waarmaakt en nog mooie bijzondere auto’s verkoopt!”

Ron

No Title

5,0 rating
12/07/2019

Een auto kopen bij Driving Passion is leuk! Een auto kopen is niet onze favoriete hobby, maar Pascal weet er een feestje van te maken. Hij weet echt alles over de auto en laat ook de minpunten zien. Een proefrit met een verkoper aan boord is meestal wat ongemakkelijk. Pascal maakt er echt wat leuks van. Een heel mooie route met allerlei verschillende omstandigheden om de auto echt aan de tand te voelen. Wij kochten een BMW met een V8. De twee eerdere versies (4 liter en 4.4 liter) hadden wij al eerder en vonden het een erg fijne motor. Nu hebben wij de 4.8 en die heeft een heel ander karakter en rijdt nog veel fijner. Pascal bedankt ook voor de after sales.

Marc en Astrid

No Title

5,0 rating
21/05/2019

Wat is de 330Ci toch een super fijn rijdende auto, goed snel en de 6 in lijn motor klinkt zoals het hoort. Blijf dit een van de mooiste modellen vinden. Bij gas geven begint hij te zingen, van het fantastische geluid gaan elke keer weer gaan mijn nekharen overeind staan. Heb nog niet veel gereden maar de zomer komt eraan dus dat gaat helemaal goed komen. Al met al een fijne dikke BMW voor een mooie prijs. Thanks Pascal voor de goede service en je eerlijke manier van zaken doen!

Gijs Janssen

No Title

5,0 rating
27/03/2019

Toen ik op zoek ging naar een auto heb ik Pascal van Driving Passion om hulp gevraagd. Op basis van mijn wensen is hij op zoek gegaan. Vervolgens kwam hij bij mij terug met een op maat gemaakt voorstel. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Op korte termijn en met erg vriendelijke service. Ook het onderhandelen en het bezichtigen/controleren van de auto hebben we samen gedaan. Dit is erg goed bevallen en ik rijd nu met veel plezier in de betreffende auto. Ik ben op een professionele manier geholpen. Zijn kennis van zaken en de manier van werken zijn super. Zoekt u een andere auto, neem contact op!

Erwin Noz

No Title

5,0 rating
25/03/2019

Pascal heeft me geholpen bij de aankoop van een auto in Duitsland, zowel sourcing, onderhandelingen en invoer van de auto heeft hij voor zijn rekening genomen. Hij heeft dit op een professionele manier gedaan. Ben onder de indruk van zijn kennis van zaken zowel wat betreft auto techniek, maar ook over alle procedures die gevolgd moeten worden.

Gerard van Empel
Back To Top