skip to Main Content

Excellente experience avec Pascal lors de l'achat de ma 335 IX Touring chez Driving Passion

Rated 5 out of 5
23/09/2021

Une transaction PARFAITE, très bien conseillé, Pascal avait en exposition exactement celle que je cherchais.
Le service exceptionnel, le transport jusqu’à Paris très bien managé, l’auto est même arrivée 24 h avant la date prévue. Tout les points correspondaient à la description faite par Pascal.
A RECOMMANDER.
J’adore cette auto, arrivée à Paris avec une corbeille de cadeaux.

Jean-Marc H Despointes

Geen titel

Rated 5 out of 5
10/08/2021

Een paar weken geleden hier een hele mooie BMW 325i opgehaald, met hele goede service en enthousiasme, een echte aanrader als je een mooie BMW zoekt.

Mathijs Linders

BMW 330i

Rated 5 out of 5
02/08/2021

Pascal heeft ons een prima BMW E46 geleverd met maar 60.000 km op de teller. Prijs was redelijk en de onderhandelingen gingen soepel. Dat is nu ongeveer 3 maanden geleden en de BMW rijdt naar volle tevredenheid. After sales zijn ook in orde

Rob

Geen titel

Rated 5 out of 5
26/07/2021

Een tijdje terug heb ik een prachtige 130i gekocht bij driving passion. De auto verkeerd in top contitie, en alles was aanwezig. Volledige onderhouds historie was aanwezig samen met de belgische carpass. Met Pascal lekker gepraat over auto’s. Hij heeft alles perfect uitgelegd en wist ook echt alles van de auto af. Jammer genoeg kreeg de auto kort nadat ik hem had op gehaald een probleem met het alarm systeem. Dit is ondertussen onder garantie opgelost (ook al had ik de auto zonder garantie gekocht), Top service dus. ik raad het zeer aan om hier een auto te kopen, zeker voor bmw liefhebbers.

Gert-Jan

Geen titel

Rated 5 out of 5
18/07/2021

Voor iedereen die een exclusieve wagen (BMW) wil aankopen en zeer goede service waardeert. Dan zou ik zeer zeker Driving Passion aanraden. Heb vorige week een BMW Alpina Biturbo uit 2016 in perfecte staat met weinig kilometers bij dit bedrijf gekocht. Waar ik momenteel elke dag van geniet en bij dit bedrijf krijg ik wat tevens ook onze eigen slogan is service beyond the sale.

Nicole van den Berg

Geen titel

Rated 5 out of 5
10/05/2021

Afgelopen week 04.05.2021 mijn 135 i cabriolet opgehaald ! De auto was in perfecte staat afgeleverd en alles wat was toegezegd was gedaan en meer ! Het is een waar genoegen oom bij pascal een auto te kopen ,zijn kennis en passie maken het een zeer fijne ervaring ,dus is het kopen van een auto bij driving passion zeker een aanrader.

Marcel

Geen titel

Rated 5 out of 5
06/05/2021

Na mijn vorige BMW te hebben verkocht, heb ik enkele jaren met het OV gereisd. In augustus 2020 ging ik een weekje op vakantie in Ruurlo(Gelderse Achterhoek). De ervaringen met het OV tijdens deze reis waren teleurstellend: wachten op bus en trein, meerdere malen overstappen, nog meer wachten, trein voor je neus zien vertrekken, gedoe bij het in- en uitchecken etc. De reis nam hierdoor 4 tot 5 uur in beslag! Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.
Op het vakantiepark zag ik een BMW 5D staan, mooie auto, leuk gesprek met de eigenaar en ik mocht zelfs een rondje rijden. Het zaad was gezaaid, de liefhebber in mij kwam steeds sterker bovendrijven. Thuisgekomen ben ik op internet naar BMW’s gaan zoeken, ook import. Op enkele aanbiedingen ben ik ingegaan, maar we konden het niet eens worden voor wat betreft de prijs. Uiteindelijk kwam ik op de site van “Driving Passion” terecht. Een BMW 325i Touring sprak erg aan, dus een afspraak gemaakt en later ben ik gaan kijken en praten in Den Bosch. Een prettig open gesprek over mijn voorkeuren gehad en een lange proefrit gemaakt. Uiteindelijk heb ik ja gezegd zonder een tegenbod te doen. De auto beviel mij goed en dat is gelukkig nog steeds zo. Het is gewoonweg een feest met deze auto te kunnen rijden
De aflevering incl. een fles wijn, de begeleiding cq. uitleg over allerlei knopjes was uitzonderlijk. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ook de nazorg was boven verwachting. Pascal & Rob doen hun naam alle “eer” aan en hun bedrijf is dan ook zeer aanbevelingswaardig!!

Jan

Geen titel

Rated 5 out of 5
06/05/2021

Pascal Pander Maat heeft mij geholpen een auto te kopen. Wij zijn daarvoor samen naar München gegaan, waar Pascal de auto heel goed en professioneel heeft gekeurd. Terug in Nederland heeft Pascal de import van de auto voor mij geregeld. Alles is heel goed, prettig en professioneel gedaan en gegaan. Pascal, bedankt voor alle hulp.

Diego Remmers

Geen titel

Rated 5 out of 5
16/04/2021

In 2018 zag ik bij Pascal een prachtige BMW uit 2002 voor de deur staan. Ik dacht: die wil ik hebben! Helaas was ie niet te koop, maar het was wel het startmoment voor Pascal van een lange zoektocht, waarbij zijn stelling was: “ik blijf net zo lang op zoek, totdat ik jouw ideale BMW heb gevonden“. En dat heeft ie geweten! Talloze exemplaren zijn beoordeeld en we hebben heel wat proefritten gemaakt, maar na 2,5 jaar was ie er dan toch, mn ideale BMW, en dit dankzij de passie, volhoudendheid en ongelofelijke vakkennis van Pascal, die nooit opgaf en het einddoel met verve wist te bereiken. Klasse!

Frank Driessen

Een auto kopen bij Pascal is een fijne ervaring.

Rated 5 out of 5
30/01/2021

Bij Pascal een mooie Audi A2 gekocht. Hoewel een vreemde eend in de bijt tussen de schitterende BMW’s, was er direct een warm welkom door Rob en Pascal. Fijne en fatsoenlijke mensen met werkelijk een passie voor bijzondere auto’s. Er werd ruim de tijd genomen om proef te rijden, alles te bekijken en uit te leggen. Als liefhebbers onder elkaar ook bij de andere auto’s in de collectie stil gestaan.
Kortom een fijn en betrouwbaar adres om een bijzondere auto aan te schaffen!

Martijn

Geen titel

Rated 5 out of 5
26/01/2021

Ik was op zoek naar een AUDI TT en kwam op de site van Driving Passion en zag toen bij hun een TTS staan met relatief weinig kilometers voor zijn leeftijd.
Auto zag er uit in nieuwstaat en na een goede proefrit en een duidelijke uitleg van Pascal ben ik overgegaan tot aankoop van deze mooie TTS.
Het was prettig zaken te doen met Pascal en zeker ook de communicatie tijdens de afronding was goed.
Bij aflevering Bossche Bollen bedongen en gekregen .
Heb de auto nu twee maanden in gebruik en voldoet zeker aan mijn verwachtingen.
Bedankt Driving Passion en ga zo door> Was alles maar zo fijn en gezellig kopen.
Martin van Zanten

Martin van Zanten

Geen titel

Rated 5 out of 5
21/12/2020

Hele mooie speciale auto gekocht bij Driving Passion; ik rij er iedere dag in met een grote glimlach. Het perfectionisme van Pascal straalt er vanaf. Zo voelt een auto van 10 jaar nog zekerder aan dan een nieuwe.

Thijs Risseeuw

BMW 135i cabrio

Rated 5 out of 5
03/10/2020

Onze BMW 135i cabrio hebben we op 21-8-20 gekocht bij Pascal. Zijn passie en gedrevenheid heeft mij in positieve zin verrast. We hebben inmiddels 4000 km met de auto gereden, wat een feest was dat. Of zoals een vriend van mij zei: “wat een bijzondere auto is dit”.

Geen titel

Rated 5 out of 5
29/09/2020

Top notch dealership for car enthusiast. In late June I bought a Mercedes 420SL from Pascal & Rob. The entire process, starting from the initial first call, followed bij 2 visits to see the car in real life, up to the final contract signing amd taking over the car was a real pleasure. The car 100% matched all descriptions with absolutely nog surprises. A really very well taken care off vintage car. In parallel I very much enjoyed the interaction with Pascal and Rob. Besides having profound knowledge about their offered cars, both are also absolute honest, trustfull and very welcoming individuals. This combinations is very rare to find these days and clearly puts their company far above others.

Volgende keer weer!

Rated 5 out of 5
20/08/2020

We hebben een Audi A3 leaseauto gehad, en hadden onze zinnen gezet op dezelfde auto maar dan met veel minder kilometers op het klokje én liefst mooie opties. Pascal kwam met prima voorbeelden. We hebben Pascal er een laten inspecteren, en dat was meteen raak. Geen seconde spijt van de auto, maar vooral het aankoopproces was zoveel prettiger dan naar de dealer gaan. Pascal luistert goed naar je wensen. De volgende keer doen we het weer zo!

Geen titel

Rated 5 out of 5
22/07/2020

Pascal is betrouwbaar, perfectionistisch, heeft een enorme passie voor BMW’s en is erg fijn in de communicatie. Bij zo iemand durfde ik het wel aan om een snelle BMW uit Duitsland te laten importeren. Eenmaal op locatie heeft hij de auto op meer dan 50 punten gecontroleerd, de boordcomputer uitgelezen en een lakdiktemeting uitgevoerd. Dit kon ik allemaal volgen met een live foto verslag. Wat ook fijn was is dat ik de auto nog even bij hem in de garage laten staan in afwachting van het kenteken. Top Pascal, ik raad Driving Passion aan met een 10!

Exceptional cars, great service and after-sale support.

Rated 5 out of 5
22/06/2020

Recently I boight a great BMW from Pascal. All the cars in his garage are in perfect condition. Pascal offers an exceptional service and after sale support. I would strongly recommed everyone who is looking for an interesting car to visit Pascal.

Geen titel

Rated 5 out of 5
27/03/2020

Toen ik op zoek ging naar een auto heb ik Pascal van Driving Passion gevraagd. Op basis van mijn wensen is hij opzoek gegaan. Vervolgens kwam hij bij mij terug met een op maat gemaakt voorstel. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Op korte termijn en met erg vriendelijke service. Ook het onderhandelen en het bezichtigen/controleren van de auto hebben we samen gedaan. Dit is erg goed bevallen en ik rijd nu met veel plezier in de betreffende auto. Ik ben op een professionele manier geholpen. Zijn kennis van zaken en de manier van werken zijn super. Zoekt u een auto, neem contact op!

Geen titel

Rated 4 out of 5
25/03/2020

Pascal heeft me geholpen bij de aankoop van een auto in Duitsland, zowel sourcing, onderhandelingen en invoer van de auto heeft hij voor zijn rekening genomen. Hij heeft dit op een professionele manier gedaan. Ben onder de indruk van zijn kennis van zaken zowel wat betreft auto techniek, maar ook over alle procedures die gevolgd moeten worden. Beveel hem zeker aan voor geïnteresseerden die een vergelijkbare weg willen volgen..

Geen titel

Rated 5 out of 5
07/01/2020

Op zoek naar een goede gebruikte bijzondere BMW ben ik te gast geweest bij Pascal en zijn vader Rob in Den Bosch want zij namen echt de tijd om de BMW die interesse had te kunnen beleven.
Het was revelatie om te ervaren met welke passie, kennis en transparantie zij hun auto’s zoeken en vervolgens te aanbieden. Het resultaat is een collectie auto’s van zeldzaam hoge kwaliteit die dankzij hun strenge selectie “als nieuw” ogen en rijden.
Als je een gebruikte BMW/youngtimer van topkwaliteit zoekt of voor je wil laten zoeken moet je hen beslist eens bezoeken.

Back To Top