skip to Main Content

Geen titel

Rated 5 out of 5
18/08/2022

Freundlich und kompetent.

Harold Grönke

Geen titel

Rated 5 out of 5
14/07/2022

Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan Driving Passion. Daar werd ik ontvangen door Pascal. Al meteen bleek dat Pascal niet de standaard autoverkoper was maar een echte gepassioneerde autoliefhebber. Een die eerlijk en transparant is en er alles aan wil doen om de auto naar jouw zin af te leveren. Zelf heb ik ook een echte liefhebbersauto die ik eventueel wilde inruilen. We hebben een uitgebreide proefrit met de auto’s gemaakt. Uiteindelijk was ik niet helemaal overtuigd of ik mijn auto wilde inruilen voor de auto waar ik voor kwam. Ondanks dat we (voor nu)geen deal hebben kunnen maken heb ik mijn bezoek aan Driving Passion als leuk, interessant en leerzaam ervaren. Pascal wist als autoliefhebber nog meer leuke weetjes te vertellen waar ik niet van op de hoogte was. Ik zou Driving Passion en het contact met Pascal dan ook aan iedereen aanraden.

Kevin Vossen

Geen titel

Rated 5 out of 5
28/05/2022

In December we bought a BMW 550i and we have already covered 10,000 km. The car is running without any problems. Trust in Driving Passion was a very good decision and we will definitely come back for another car to our collection!

Dominika Makowiec

Geen titel

Rated 5 out of 5
24/05/2022

In februari een F11 535i gekocht bij Pascal. Auto exact zoals Pascal had beloofd. Hij controleert zijn auto’s zeer minutieus voordat hij hem aanbiedt. Exrta controle daarna door een echte BMW specialist in de buurt. Nu na paar maanden nog steeds geen verrassingen. Hij weet er extreem veel van en gaat alleen voor topkwaliteit. Zeer plezierig, persoonlijk en rustig in de contacten. Straight in het onderhandelen. Doet wat hij beloofd.Kan hem ten zeerste aanbevelen. Wens hem veel succes met zijn bedrijf en kom tzt graag weer terug.

Hans Aarts

Geen titel

Rated 5 out of 5
20/05/2022

Zoekopdracht uitgezet naar een Audi RS3. Naar alle tevredenheid geholpen, en nu maanden later nog steeds enorm blij met het resultaat!

Ad Zwartbol

Geen titel

Rated 5 out of 5
06/04/2022

Fijne club om zaken mee te doen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Mooie auto’s en Pascal weet bijzonder goed waar hij het over heeft.

Floris

Geen titel

Rated 5 out of 5
01/02/2022

Naar volle tevredenheid mijn BMW 530 (E60) gekocht bij Driving Passion. Je koopt niet zomaar bij een dealer of bij een handelaar, je koopt kwaliteit van een liefhebber met veel kennis van de auto. Pas na een strenge voorselectie wordt een auto bij Driving Passion verkocht, dat stelt niet alleen gerust, maar maakt ook dat je krijgt wat je verwacht. Ik kan de diensten en toegevoegde waarde van Pascal van harte aanbevelen.

Peter Simonis

Geen titel

Rated 5 out of 5
31/01/2022

Ruim 2 maanden geleden kwam ik tijdens mijn zoektocht een smetteloze Z4 3.0 si coupe tegen bij Driving Passion. Tijdens het eerste gesprek met Pascal werd mij snel duidelijk dat ik hier te maken had met een man die niet alleen verstand van auto’s heeft maar dit ook met veel passie weet over te brengen. Hierdoor was er snel een wederzijdse klik. Tijdens de proefrit viel mij het gevoel voor detail bij Pascal op. Ik kan een ieder aanraden een auto bij Pascal te kopen en zal zeer waarschijnlijk mijn volgende auto ook weer hier aanschaffen.

Jamil Jamaludin

Geen titel

Rated 5 out of 5
31/01/2022

Pascal heeft mijn auto verkocht en alles is volgens afspraak verlopen. Professionele dienstverlening welke vertrouwen uitstraalt. Fijn zaken te hebben gedaan.

Gerard Jansen

Excellente experience avec Pascal lors de l'achat de ma 335 IX Touring chez Driving Passion

Rated 5 out of 5
23/09/2021

Une transaction PARFAITE, très bien conseillé, Pascal avait en exposition exactement celle que je cherchais.

Le service exceptionnel, le transport jusqu’à Paris très bien managé, l’auto est même arrivée 24 h avant la date prévue. Tout les points correspondaient à la description faite par Pascal.

A RECOMMANDER.

J’adore cette auto, arrivée à Paris avec une corbeille de cadeaux.

Jean-Marc H Despointes

Geen titel

Rated 5 out of 5
10/08/2021

Een paar weken geleden hier een hele mooie BMW 325i opgehaald, met hele goede service en enthousiasme, een echte aanrader als je een mooie BMW zoekt.

Mathijs Linders

BMW 330i

Rated 5 out of 5
02/08/2021

Pascal heeft ons een prima BMW E46 geleverd met maar 60.000 km op de teller. Prijs was redelijk en de onderhandelingen gingen soepel. Dat is nu ongeveer 3 maanden geleden en de BMW rijdt naar volle tevredenheid. After sales zijn ook in orde

Rob

Geen titel

Rated 5 out of 5
26/07/2021

Een tijdje terug heb ik een prachtige 130i gekocht bij driving passion. De auto verkeerd in top contitie, en alles was aanwezig. Volledige onderhouds historie was aanwezig samen met de belgische carpass. Met Pascal lekker gepraat over auto’s. Hij heeft alles perfect uitgelegd en wist ook echt alles van de auto af. Jammer genoeg kreeg de auto kort nadat ik hem had op gehaald een probleem met het alarm systeem. Dit is ondertussen onder garantie opgelost (ook al had ik de auto zonder garantie gekocht), Top service dus. ik raad het zeer aan om hier een auto te kopen, zeker voor bmw liefhebbers.

Gert-Jan

Geen titel

Rated 5 out of 5
18/07/2021

Voor iedereen die een exclusieve wagen (BMW) wil aankopen en zeer goede service waardeert. Dan zou ik zeer zeker Driving Passion aanraden. Heb vorige week een BMW Alpina Biturbo uit 2016 in perfecte staat met weinig kilometers bij dit bedrijf gekocht. Waar ik momenteel elke dag van geniet en bij dit bedrijf krijg ik wat tevens ook onze eigen slogan is service beyond the sale.

Nicole van den Berg

Geen titel

Rated 5 out of 5
10/05/2021

Afgelopen week 04.05.2021 mijn 135 i cabriolet opgehaald ! De auto was in perfecte staat afgeleverd en alles wat was toegezegd was gedaan en meer ! Het is een waar genoegen oom bij pascal een auto te kopen ,zijn kennis en passie maken het een zeer fijne ervaring ,dus is het kopen van een auto bij driving passion zeker een aanrader.

Marcel

Geen titel

Rated 5 out of 5
06/05/2021

Na mijn vorige BMW te hebben verkocht, heb ik enkele jaren met het OV gereisd. In augustus 2020 ging ik een weekje op vakantie in Ruurlo(Gelderse Achterhoek). De ervaringen met het OV tijdens deze reis waren teleurstellend: wachten op bus en trein, meerdere malen overstappen, nog meer wachten, trein voor je neus zien vertrekken, gedoe bij het in- en uitchecken etc. De reis nam hierdoor 4 tot 5 uur in beslag! Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Op het vakantiepark zag ik een BMW 5D staan, mooie auto, leuk gesprek met de eigenaar en ik mocht zelfs een rondje rijden. Het zaad was gezaaid, de liefhebber in mij kwam steeds sterker bovendrijven. Thuisgekomen ben ik op internet naar BMW’s gaan zoeken, ook import. Op enkele aanbiedingen ben ik ingegaan, maar we konden het niet eens worden voor wat betreft de prijs. Uiteindelijk kwam ik op de site van “Driving Passion” terecht. Een BMW 325i Touring sprak erg aan, dus een afspraak gemaakt en later ben ik gaan kijken en praten in Den Bosch. Een prettig open gesprek over mijn voorkeuren gehad en een lange proefrit gemaakt. Uiteindelijk heb ik ja gezegd zonder een tegenbod te doen. De auto beviel mij goed en dat is gelukkig nog steeds zo. Het is gewoonweg een feest met deze auto te kunnen rijden

De aflevering incl. een fles wijn, de begeleiding cq. uitleg over allerlei knopjes was uitzonderlijk. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ook de nazorg was boven verwachting. Pascal & Rob doen hun naam alle “eer” aan en hun bedrijf is dan ook zeer aanbevelingswaardig!!

Jan

Geen titel

Rated 5 out of 5
06/05/2021

Pascal Pander Maat heeft mij geholpen een auto te kopen. Wij zijn daarvoor samen naar München gegaan, waar Pascal de auto heel goed en professioneel heeft gekeurd. Terug in Nederland heeft Pascal de import van de auto voor mij geregeld. Alles is heel goed, prettig en professioneel gedaan en gegaan. Pascal, bedankt voor alle hulp.

Diego Remmers

Geen titel

Rated 5 out of 5
16/04/2021

In 2018 zag ik bij Pascal een prachtige BMW uit 2002 voor de deur staan. Ik dacht: die wil ik hebben! Helaas was ie niet te koop, maar het was wel het startmoment voor Pascal van een lange zoektocht, waarbij zijn stelling was: “ik blijf net zo lang op zoek, totdat ik jouw ideale BMW heb gevonden“. En dat heeft ie geweten! Talloze exemplaren zijn beoordeeld en we hebben heel wat proefritten gemaakt, maar na 2,5 jaar was ie er dan toch, mn ideale BMW, en dit dankzij de passie, volhoudendheid en ongelofelijke vakkennis van Pascal, die nooit opgaf en het einddoel met verve wist te bereiken. Klasse!

Frank Driessen

Een auto kopen bij Pascal is een fijne ervaring.

Rated 5 out of 5
30/01/2021

Bij Pascal een mooie Audi A2 gekocht. Hoewel een vreemde eend in de bijt tussen de schitterende BMW’s, was er direct een warm welkom door Rob en Pascal. Fijne en fatsoenlijke mensen met werkelijk een passie voor bijzondere auto’s. Er werd ruim de tijd genomen om proef te rijden, alles te bekijken en uit te leggen. Als liefhebbers onder elkaar ook bij de andere auto’s in de collectie stil gestaan.

Kortom een fijn en betrouwbaar adres om een bijzondere auto aan te schaffen!

Martijn

Geen titel

Rated 5 out of 5
26/01/2021

Ik was op zoek naar een AUDI TT en kwam op de site van Driving Passion en zag toen bij hun een TTS staan met relatief weinig kilometers voor zijn leeftijd.

Auto zag er uit in nieuwstaat en na een goede proefrit en een duidelijke uitleg van Pascal ben ik overgegaan tot aankoop van deze mooie TTS.

Het was prettig zaken te doen met Pascal en zeker ook de communicatie tijdens de afronding was goed.

Bij aflevering Bossche Bollen bedongen en gekregen .

Heb de auto nu twee maanden in gebruik en voldoet zeker aan mijn verwachtingen.

Bedankt Driving Passion en ga zo door> Was alles maar zo fijn en gezellig kopen.

Martin van Zanten

Martin van Zanten
Back To Top