skip to Main Content

BMW 135i cabrio

5,0 rating
03/10/2020

Onze BMW 135i cabrio hebben we op 21-8-20 gekocht bij Pascal. Zijn passie en gedrevenheid heeft mijn in positieve zin verrast. We hebben inmiddels 4000 km met de auto gereden, wat een feest was dat. Of zoals een vriend van mij zei: “wat een bijzondere auto is dit”.

Theo van Benten

No Title

5,0 rating
29/09/2020

Top notch dealership for car enthusiast. In late June I bought a Mercedes 420SL from Pascal & Rob. The entire process, starting from the initial first call, followed by 2 visits to see the car in real life, up to the final contract signing and taking over of the car was a real pleasure.
The car 100% matched all desciptions with absolutely no surprises. A really very well taken care off vintage car. In parallel I very much enjoyed the interaction with Pascal and Rob. Besides having profound knowledge about their offered cars, both are also absolute honest, trustful and very welcoming individuals. This combination is very rare to find these days and clearly puts their company far above others.

Kai Rössig / Darmstadt (Germany)

Volgende keer weer!

5,0 rating
20/08/2020

We hebben een Audi A3 als leaseauto gehad, en hadden onze zinnen gezet op dezelfde auto maar dan met veel minder kilometers op het klokje én liefst mooie opties. Pascal kwam met prima voorbeelden. We hebben Pascal er een laten inspecteren, en dat was meteen raak. Geen seconde spijt van de auto,, maar vooral het aankoopproces was zoveel prettiger dan naar de dealer gaan. Pascal luistert goed naar je wensen. De volgende keer doen we het weer zo!

Marielle en Ronald

No Title

5,0 rating
22/07/2020

Pascal is betrouwbaar, perfectionistisch, heeft een enorme passie voor BMW’s en is erg fijn in de communicatie. Bij zo iemand durfde ik het wel aan om een snelle BMW uit Duitsland te laten importeren. Eenmaal op locatie heeft hij de auto op meer dan 50 punten gecontroleerd, de boordcomputer uitgelezen en een lakdiktemeting uitgevoerd. Dit kon ik allemaal volgen met een live foto verslag. Wat ook fijn was is dat ik de auto nog even bij hem in de garage laten staan in afwachting van het kenteken. Top Pascal, ik raad Driving Passion aan met een 10!

Roel van Gorkum

Exceptional cars, great service and after-sale support.

5,0 rating
22/06/2020

Recently I bought a great BMW from Pascal. All the cars in his garage are in perfect condition. Pascal offers an exceptional service and after sale support. I would strongly recommend everyone who is looking for an interesting car to visit Pascal.

Alexey Z.

No Title

5,0 rating
07/01/2020

Op zoek naar een goede gebruikte bijzondere BMW ben ik te gast geweest bij Pascal en zijn vader Rob in Den Bosch want zij namen echt de tijd om de BMW die mijn interesse had te kunnen beleven.
Het was revelatie om te ervaren met welke passie, kennis en transparantie zij hun auto’s zoeken en vervolgens te aanbieden. Het resultaat is een collectie auto’s van zeldzaam hoge kwaliteit die dankzij hun strenge selectie “als nieuw” ogen en rijden.
Als je een gebruikte BMW/youngtimer van topkwaliteit zoekt of voor je wil laten zoeken moet je hen beslist eens bezoeken.

Huub Bessems

No Title

5,0 rating
18/12/2019

Een prachtige Opel Kadett GSI youngtimer bij Pascal gekocht. Allemaal prima geregeld. De aanschaf van de auto was een mooie belevenis, waarbij Pascal ook begrijpt dat het geen broodje bij de bakker is. Met passie weet hij te vertellen en heeft zich ook helemaal in de auto verdiept. Je hoeft hem niets wijs te maken. Dat zie ik wel eens anders bij de merk gebonden garagebedrijven!
Omdat er nog een nieuwe APK op moest, kwamen er nog dingen aan het licht. Geen discussie over gehad, alles voor zijn rekening genomen en zelfs nog meer dan écht noodzakelijk laten herstellen. Ik heb de auto in topconditie geleverd gekregen, waarbij kosten nog moeite werden gespaard.
Ik kan Driving Passion alleen maar aanraden, daarom 5 sterren!

Adwim

No Title

5,0 rating
03/12/2019

Pascal and Rob know where unicorns live! It’s an excellent pairing – Pascal with his vast knowledge and interest in pedigree performance cars, and Rob, his father, an ex-Bosch engineer, with great attention to detail – together they really are the unicorn hunters. Lovely people to deal with, and to have a drink with. You’re in good hands.

Steve M

No Title

5,0 rating
18/11/2019

Recent kocht ik via Driving Passion een BMW 320i Sedan. Een prachtige rijk uitgevoerde auto die via Driving Passion voor mij is geïmporteerd uit Duitsland.
Pascal en Rob verzorgden hierbij alles wat nodig was om mij een mooie BMW naar mijn wensen te leveren. Het vinden van een auto naar wens, het inspecteren, transporteren, inbouwen van aanvullende opties etc. Kortom, een compleet verzorgde levering. Hoewel vijf jaar oud, was de auto bovendien nauwelijks van nieuw te onderscheiden.
Met Pascal en Rob trof ik twee zeer deskundige mensen met een bijzonder persoonlijke, klantvriendelijke benadering en dat alles ook nog voor een zeer schappelijke prijs.
Met andere woorden, een absolute aanrader.

Coos

No Title

5,0 rating
05/11/2019

Sinds een 2-tal weken rij ik in een schitterende Audi A3 Limousine. Het is een droom auto voor mij. Pascal heeft mij geholpen om deze droom te verwezenlijken! Hij is op zoek gegaan voor mij en heeft de perfecte auto in Duitsland gevonden. Ik heb vol vertrouwen in Pascal en hij heeft alles geregeld voor mij. Pascal is in elk opzicht een vakman en een mensen-mens. Iedereen die een goede, mooie en betrouwbare auto zoekt raad ik aan om met Pascal in zee te gaan! Welk merk dan ook, hij zoekt de pareltjes op en maakt u gelukkig zoals hij mij gelukkig heeft gemaakt, hij heeft mij een beauty van een auto geleverd!
Dank je wel Pascal voor je fantastische service, expertise en vertrouwen!!

Jurrien

No Title

5,0 rating
04/11/2019

Perfect car buying experience. I recently moved to the Netherlands for a long term contract and needed help purchasing a car. I wasn’t familiar with the rules for purchasing a car from outside of the country but I knew exactly what kind of car I wanted. Pascal was incredibly helpful in finding the car I wanted, contacting the seller, and arranging everything for the purchase. The process could not have been easier and he really put in the extra effort to make sure I got a top quality car.

Frank D

No Title

5,0 rating
27/09/2019

Via Driving Passion heb ik een als nieuwe Alfa Romeo 159 Ti 2.0 JTDm gevonden. Een bella macchina die mijn verwachtingen heeft overtroffen en mij elk moment op de dag weer heel blij maakt. Pascal is een zeer gepassioneerde autoliefhebber met een open oog voor de wensen van zijn klant, deze weet hij te koppelen aan de juiste (bijzondere) auto. Het in Europa zoeken en “lezen” van een auto is een vak apart wat Pascal tot in de puntjes beheerst, naast de bekende Duitse merken óók voor het prachtige merk Alfa Romeo. Niet alleen het doen van een assessment op afstand maar ook het bekijken van auto’s hebben we samen gedaan waardoor het proces transparent was. Dankzij zijn jarenlange ervaring en kwaliteiten heb ik nu, binnen het gestelde budget, een auto die mijn verwachtingen overtreft.

Pascal je bent een echte aanrader voor de auto-liefhebber pur-sang die op zoek is naar een nette, originele en goed onderhouden auto.
Je hebt deze Alfist met de 159 in het hart geraakt: “Passion for Driving”!

Michel

No Title

5,0 rating
10/09/2019

Prachtige en unieke Alpina B5 S Touring gekocht bij Driving Passion. Pascal heb ik leren kennen als een zeer plezierige autofanaat. Een jonge ondernemer met een oog voor bijzondere auto’s met een goede historie, op zoek naar de parels in de markt. Het verkoop traject was transparant en eerlijk en bovenal plezierig, waarbij veel interessante informatie werd verstrekt.
“Pascal ik hoop dat je je eigen droom waarmaakt en nog veel mooie en bijzondere auto’s verkoopt!”

Ron

No Title

5,0 rating
12/07/2019

Een auto kopen bij Driving Passion is leuk! Een auto kopen is niet onze favoriete hobby, maar Pascal weet er een feestje van te maken. Hij weet echt alles over de auto en laat ook de minpunten zien. Een proefrit met een verkoper aan boord is meestal wat ongemakkelijk. Pascal maakt er echt wat leuks van. Een heel mooie route met allerlei verschillende omstandigheden om de auto echt aan de tand te voelen. Wij kochten een BMW met een V8. De twee eerdere versies (4 liter en 4.4 liter) hadden wij al eerder en vonden het een erg fijne motor. Nu hebben wij de 4.8 en die heeft een heel ander karakter en rijdt nog veel fijner. Pascal bedankt ook voor de after sales.

Marc en Astrid

No Title

5,0 rating
21/05/2019

Wat is de 330Ci toch een super fijn rijdende auto, goed snel en de 6 in lijn motor klinkt zoals het hoort. Blijf dit een van de mooiste modellen vinden. Bij gas geven begint hij te zingen, van het fantastische geluid gaan elke keer weer gaan mijn nekharen overeind staan. Heb nog niet veel gereden maar de zomer komt eraan dus dat gaat helemaal goed komen. Al met al een fijne dikke BMW voor een mooie prijs. Thanks Pascal voor de goede service en je eerlijke manier van zaken doen!

Gijs Janssen

No Title

5,0 rating
27/03/2019

Toen ik op zoek ging naar een auto heb ik Pascal van Driving Passion om hulp gevraagd. Op basis van mijn wensen is hij op zoek gegaan. Vervolgens kwam hij bij mij terug met een op maat gemaakt voorstel. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Op korte termijn en met erg vriendelijke service. Ook het onderhandelen en het bezichtigen/controleren van de auto hebben we samen gedaan. Dit is erg goed bevallen en ik rijd nu met veel plezier in de betreffende auto. Ik ben op een professionele manier geholpen. Zijn kennis van zaken en de manier van werken zijn super. Zoekt u een andere auto, neem contact op!

Erwin Noz

No Title

5,0 rating
25/03/2019

Pascal heeft me geholpen bij de aankoop van een auto in Duitsland, zowel sourcing, onderhandelingen en invoer van de auto heeft hij voor zijn rekening genomen. Hij heeft dit op een professionele manier gedaan. Ben onder de indruk van zijn kennis van zaken zowel wat betreft auto techniek, maar ook over alle procedures die gevolgd moeten worden. Beveel hem zeker aan voor geïnteresseerden die een vergelijkbare weg willen volgen..

Gerard van Empel
Back To Top