Skip to content

Passie voor Perfectie

12/07/2024

Wij hebben Pascal een zoekopdracht gegeven met lastig te vinden specificaties. Pascal heeft ons vertrouwen en onze verwachting meer dan waargemaakt! Pascal heeft een prachtig exemplaar weten te vinden, één van de beste in zijn soort. Dan nog een opmerking over de aflevering: werkelijk perfect. Binnen- en buitenzijde spic en span. Onderhoud voor minimaal een jaar uitgevoerd. Daarnaast heel prettig en professioneel contact. Als je een topper zoekt, kijk dan niet verder. Pascal, nogmaals hartelijk dank!

Schenkeveld

Geen titel

14/09/2023

I was interested in buying a car, but after a lot of research, I ended up finding Pascal, owner of Driving Passion. I was interested in an Alfa Romeo Spider, and Pascal knew everything about the car. The test drive was also a great experience.

He is an amazing person, very careful with his services. I recommend him for people looking for good quality cars and an amazing service. I have also received help with to fill the insurance and financing forms.

Driving Passion is for sure the best place to go in meters of cars! Thanks for your service!

Everton

Geen titel

13/09/2023

Pascal heeft indrukwekkend veel productkennis, is enthousiast en vriendelijk. We hebben met veel vertrouwen onze BMW 440 cabrio bij hem gekocht. We kunnen Driving Passion bij iedereen aanbevelen!

Annet

Kwaliteit, kennis en een echte liefhebber

24/07/2023

Bij Pascal kocht ik een BMW e93 335i. Zijn voorselectie is extreem streng, zodat alleen het beste op de markt bij hem staat. Alles gaat open en eerlijk en als liefhebbers onder elkaar. Marktconforme prijzen. Als je meer betaalt dan gemiddeld krijg je dit dubbel terug in kwaliteit en service. Een van de heel weinige handelaren in Nederland waar je ongezien zou kunnen kopen. Aanrader!

Ton

Als alles samenvalt

18/07/2023

Op jeudige leeftijd raakte ik als vaste bezoeker van de toenmalige importeur (Piet Oldenhof) geïnfecteerd met het Alpina virus. Mijn eerste moderne auto was dan ook een BMW e30 Touring met de nodige originele Alpina accesoires. Het merk heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij uitgeoefend. Toen een vriend onlangs een B3 kocht en ik een stuk mocht rijden was ik dan ook gelijk verkocht.

Een korte zoektocht op het internet leverde een B3 Allrad Touring in het Alpina Grün II met beige Lavalina interieur bij Driving Passion op. De bijzondere specificaties en kilometer stand waren goed. Deze vondst liet me niet los. Ik moest gaan kijken.

Lang verhaal kort; de auto was precies zoals omschreven. Proefrijden met dhr. Pandermaat Sr. was een prettige ervaring. De kennismaking met Pascal was één groot feest der herkenning. Kennelijk zijn er meer mensen welke compleet autofiel zijn en wild kunnen worden van de meest triviale details. Kennis, passie en professionaliteit gaan bij Pascal hand in hand.

Dit alles heeft voor mij zeker bijgedragen aan het overall plezier dat ik aan de auto beleef. Op basis hiervan kan ik Driving Passion van harte aanbevelen!

Leon

Geweldig

28/03/2023

Na een iets wat lange zoektocht naar een mooie BMW 5serie leken ze niet te vinden in de staat waarin ik ze zocht. Bij verschillende dealers wezen kijken en dan schrik je toch van hetgeen wat sommige bedrijven aanbieden. Geen verstand van het geen wat ze verkopen en dan soms ook nog met flinke schade’s welke worden verdoezeld. Na een speurtocht van enkele maanden zag ik een advertentie van Driving Passion zonder foto’s alleen de specs. En die gaven al aan dat het de kleurstelling was die ik zocht i.c.m. de juiste motor. Meteen een proefrit aangevraagd en kreeg al meteen een paar foto’s van Pascal,

dit was exact wat ik zocht. Meteen toen we daar aankwamen kregen we er een goed gevoel bij wat een passie en liefde voor het vak hebben zowel Pascal als zijn vader Rob. Ze weten waar ze het over hebben en de Bmw waar ik voor kwam Bellisimo liefde op het eerste gezicht. Alles is perfect verzorgd en hij is keurig afgeleverd. Echt een Top bedrijf wij komen zeker terug

Fam. Pennings

Geen titel

20/12/2022

Onlangs een ‘splinternieuwe’ 10 jaar oude BMW gekocht bij Pascal. een BMW liefhebber met veel kennis en oog voor de kleinste details. Beperkt assortiment van het mooiste wat BMW te bieden heeft. Wagens met weinig km’s en in onberispelijke staat.

Patrick van Os

Geen titel

07/12/2022

I live in Corsica and was looking for a BMW 135i convertible e88 in perfect condition with low mileage and above all: Sold by a reliable professional.

After browsing as usual through all the German BMW dealerships for days (3 cars bought in the past) I stumbled upon one offer coming from Driving Passion NL.

I looked into it and realized that his business model ticked virtually all the boxes.

Afrer a thorough search it became increasingly clear that this guy was good.

So I contacted Pascal.

First contact was great.

He was charming and for sure a genuine sports car enthusiast.

His knowledge of this type of car is just biblical.

I felt reassured.

Plus he was very understanding.

For personal reasons I had to reschedule 3 times on the day of collection of the car.

No problem.

Eventually, when he came to pick me up at the airport, I was not disappointed by him.

The meeting was great.

It was so smooth that I felt like I had known him for a long time.

The car was just amazing.

It looked like it came straight from the factory.

Now I own this car for 5 months at the time I write these lines.

I’ve driven it over 1500 km on the highways of 5 different countries to bring it back and then twice much on Corsican roads.

All tests passed with flying colors.

Not a single problem, the car is perfect as promised and Pascal is definitely reliable.

I can only recommend Pascal and Driving Passion.

I was looking for the right car,

I found it with a bonus of a very nice meeting.

I can say for sure that we will do business again.

Thank you Pascal.

Martin Nicolai

Geen titel

15/11/2022

Erg goede ervaring met Pascal van Driving Passion. Ben je op zoek naar een eerlijke BMW in uitzonderlijk goede staat dan ben je bij hem aan het goede adres!

Tim

Geen titel

08/10/2022

Pascal is echt een top liefhebber van Autos en is zeer netjes en professioneel . Ik heb een zeer mooie SL 55 AMG bij hem gekocht. Ben er super blij mee. Een echte aanrader.

Arie van Rijn

Geen titel

04/10/2022

Als je op zoek bent naar een R230 zie je van alles voorbijkomen op het web. Sommige verkopers nemen niet eens de moeite om de auto schoon te maken voordat ze er foto’s van maken. Daarom sprong de SL350 van Pascal eruit. Perfecte presentatie en ook foto’s van de (minimale) gebreken. Snel een proefrit geregeld en de deal rond gemaakt. Pascal heeft veel verstand van auto’s en is overduidelijk een liefhebber. Ik heb de auto in de Opticoat laten zetten en kreeg alleen maar complimenten over de staat waarin de auto verkeerde. Al met al kan ik Driving Passion van harte aanraden.

René

Geen titel

18/08/2022

Freundlich und kompetent.

Harold Grönke

Geen titel

14/07/2022

Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan Driving Passion. Daar werd ik ontvangen door Pascal. Al meteen bleek dat Pascal niet de standaard autoverkoper was maar een echte gepassioneerde autoliefhebber. Een die eerlijk en transparant is en er alles aan wil doen om de auto naar jouw zin af te leveren. Zelf heb ik ook een echte liefhebbersauto die ik eventueel wilde inruilen. We hebben een uitgebreide proefrit met de auto’s gemaakt. Uiteindelijk was ik niet helemaal overtuigd of ik mijn auto wilde inruilen voor de auto waar ik voor kwam. Ondanks dat we (voor nu)geen deal hebben kunnen maken heb ik mijn bezoek aan Driving Passion als leuk, interessant en leerzaam ervaren. Pascal wist als autoliefhebber nog meer leuke weetjes te vertellen waar ik niet van op de hoogte was. Ik zou Driving Passion en het contact met Pascal dan ook aan iedereen aanraden.

Kevin Vossen

Geen titel

28/05/2022

In December we bought a BMW 550i and we have already covered 10,000 km. The car is running without any problems. Trust in Driving Passion was a very good decision and we will definitely come back for another car to our collection!

Dominika Makowiec

Geen titel

24/05/2022

In februari een F11 535i gekocht bij Pascal. Auto exact zoals Pascal had beloofd. Hij controleert zijn auto’s zeer minutieus voordat hij hem aanbiedt. Exrta controle daarna door een echte BMW specialist in de buurt. Nu na paar maanden nog steeds geen verrassingen. Hij weet er extreem veel van en gaat alleen voor topkwaliteit. Zeer plezierig, persoonlijk en rustig in de contacten. Straight in het onderhandelen. Doet wat hij beloofd.Kan hem ten zeerste aanbevelen. Wens hem veel succes met zijn bedrijf en kom tzt graag weer terug.

Hans Aarts

Geen titel

20/05/2022

Zoekopdracht uitgezet naar een Audi RS3. Naar alle tevredenheid geholpen, en nu maanden later nog steeds enorm blij met het resultaat!

Ad Zwartbol

Geen titel

06/04/2022

Fijne club om zaken mee te doen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Mooie auto’s en Pascal weet bijzonder goed waar hij het over heeft.

Floris

Geen titel

01/02/2022

Naar volle tevredenheid mijn BMW 530 (E60) gekocht bij Driving Passion. Je koopt niet zomaar bij een dealer of bij een handelaar, je koopt kwaliteit van een liefhebber met veel kennis van de auto. Pas na een strenge voorselectie wordt een auto bij Driving Passion verkocht, dat stelt niet alleen gerust, maar maakt ook dat je krijgt wat je verwacht. Ik kan de diensten en toegevoegde waarde van Pascal van harte aanbevelen.

Peter Simonis

Geen titel

31/01/2022

Ruim 2 maanden geleden kwam ik tijdens mijn zoektocht een smetteloze Z4 3.0 si coupe tegen bij Driving Passion. Tijdens het eerste gesprek met Pascal werd mij snel duidelijk dat ik hier te maken had met een man die niet alleen verstand van auto’s heeft maar dit ook met veel passie weet over te brengen. Hierdoor was er snel een wederzijdse klik. Tijdens de proefrit viel mij het gevoel voor detail bij Pascal op. Ik kan een ieder aanraden een auto bij Pascal te kopen en zal zeer waarschijnlijk mijn volgende auto ook weer hier aanschaffen.

Jamil Jamaludin

Geen titel

31/01/2022

Pascal heeft mijn auto verkocht en alles is volgens afspraak verlopen. Professionele dienstverlening welke vertrouwen uitstraalt. Fijn zaken te hebben gedaan.

Gerard Jansen
Back To Top