Skip to content

Dé BMW specialist van Brabant

Op zoek naar een nieuwe auto, maar geen idee waar je moet zoeken en op welke kenmerken je moet letten? Wij begrijpen dat niet iedereen kaas heeft gegeten van de technische specificaties waar auto’s over beschikken. Daarom staan wij, dé BMW specialist van Brabant, maar al te graag voor jou klaar. Zo bieden wij niet alleen ondersteuning bij het uitzoeken van een nieuwe auto, maar ook bij de verkoop van jouw huidige auto. Heb jij jarenlang genoten van de prachtige bolide waar je nu in rijdt en denk je deze perfect in ons assortiment zou passen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om gezamenlijk naar de mogelijkheden te kijken!

Onze voertuigen worden zonder meerprijs afgeleverd met de volgende onderdelen: 

 • Vooraf een technische inspectie 
 • Minimaal 6 maanden geen voorgeschreven onderhoud nodig
 • Nieuwe of minimaal 6 maanden geldige APK
 • Luxe Nederlandse kentekenplaten
 • Halfvolle tank Shell V-Power brandstof
 • 3 maanden/10.000km garantie op draaiende delen motor en versnellingsbak

Bij alle auto’s in ons aanbod zijn de specifieke gegevens weergegeven onder het kopje aflevering en zijn overige wensen bespreekbaar.

Onze diensten

Advies op maat van de BMW specialist van Brabant

Al een tijdje aan het rondkijken naar een nieuwe auto, maar heb je eigenlijk geen idee welk model het best bij jou past? Het is belangrijk om verschillende aspecten in acht te houden bij het kopen van een nieuwe auto. Denk hierbij aan de juiste prijs, motorisering, bouwjaar en bijkomende kosten. Wij helpen je graag een handje op weg en staan klaar om jou te voorzien van het juiste advies! Beschik je reeds over een mooie collectie auto’s en vind je het lastig bij te houden wanneer van welke auto de APK verloopt en hoe het precies zit met het onderhoud? Bij ons ben je aan het juiste adres voor collectiebeheer! Zo houden wij precies voor jou bij wanneer welke auto naar de APK keuring moet, welk onderhoud uitgevoerd moet worden en wanneer de accu’s opgeladen dienen te worden. Maak het jezelf gemakkelijk en schakel het collectiebeheer van dé BMW specialist van Brabant in!

Bekijk het aanbod

BMW specialist Brabant

Exclusieve auto’s kopen voor een mooie prijs

Als de BMW specialist van Brabant hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de (exclusieve) auto’s die wij aan onze klanten leveren. Zo worden al onze voertuigen te allen tijde zonder meerprijs geleverd met minimaal zes maanden geen voorschreven onderhoud, een Nederlands kenteken en tenaamstelling, een nieuwe of minimaal acht maanden geldige APK, een volle tank met Shell V-power brandstof en een onderhoudsbeurt en controle volgens het schema van de fabrikant. Bovendien hebben wij zo veel vertrouwen in ons aanbod dat wij onze auto’s afleveren met een garantie in eigen beheer. Dit houdt in dat alle auto’s tot 175.000 kilometer boven een aanschafwaarde van €10.000,- en met een maximale leeftijd van 17,5 jaar zijn voorzien van drie maanden garantie, mits anders vermeld. Deze garantie geldt op alle draaiende delen van de versnellingsbak en motor. Mochten één of meerdere mechanische onderdelen in de motor of versnellingsbak onverhoopt kapot gaan, ontvang je dus gratis een revisie of ruilonderdeel. Zo ben jij verzekerd van een nieuwe auto van echte kwaliteit. Behoefte aan een uitgebreidere verzekering? In dat geval werken wij samen met de garantieverzekeringen van Autotrust waarmee door heel Europa de benodigde werkzaamheden kan laten uitvoeren. Autotrust levert de volgende garantiepakketten:

 • De Instap Garantie valt onder auto’s tot 12 jaar of 200.000 kilometer.
 • De Uitgebreide Garantie valt onder auto’s tot 8 jaar of 150.000 kilometer.
 • De Standaard Luxury & Performance Garantie valt onder auto’s van 10 tot 12 jaar of 200.000 kilometer.
 • De Extra Luxury & Performance Garantie valt onder auto’s van 7 tot 10 jaar of 150.000 kilometer. 
 • De Exclusief Luxury & Performance Garantie valt onder auto’s tot 7 jaar of 100.000 kilometer. 

Voor informatie omtrent prijzen en voorwaarden staan wij je graag te woord.

Waarom expats cars kopen bij de BMW specialist van Brabant?

Dankzij onze kwaliteiten worden wij door veel liefhebbers in de omgeving gezien als de BMW specialist van Brabant. Zo profiteer je bij ons dan ook van een prettige en laagdrempelige manier van zaken doen. Wij bieden maximale transparantie, jarenlange ervaring en interesse, hoge kwaliteit onbewerkte foto’s, keuring door merkspecialisten, intensieve controle op alle voertuigen, online reservering en aankoop en het afsluiten van een extra garantie!

Contact opnemen

Back To Top