skip to Main Content

Wij putten uit jaren ervaring en daarnaast zijn auto’s onze hobby waardoor we er dag en nacht mee bezig zijn. Daarnaast hebben wij inhoudelijke kennis van voertuig ontwikkeling en daardoor van de aangeboden technologie. Elk vraagstuk kunnen we voor u beantwoorden, zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

Ons doel is maximale transparantie te geven, iets waar het helaas vaak aan ontbreekt in de branche. Dit doen we door zo eerlijk mogelijk te zijn over alle aspecten van de auto’s in ons aanbod. Niet alleen de positieve kanten, maar ook de aandachtspunten worden belicht. Uw tijd is namelijk schaars, zo hoeft geen bezoek voor niets te zijn!

Het maakt niet uit wie u bent of hoe u gekleed bent, wij hebben geen vooroordelen en gaan elke ontmoeting open minded tegemoet. Wij vinden dat zaken doen leuk moet zijn. Welkom!

Alle auto’s in ons aanbod worden door ons gecontroleerd op lakdikte en kilometerstand. Ook kunnen wij een oliemonster nemen en daar onze conclusies uit trekken. Daarnaast laten wij onze eigen kennis en gevoel erop los. Er zijn vele dingen die het verhaal van een auto kunnen vertellen, graag laten wij ze aan u zien.

Wij werken samen met merkspecialisten die de aandachtspunten van elk model kennen. Zo kunnen bepaalde problemen op de juiste manier worden aangepakt en bent u verzekerd van het juiste onderhoud.

Waar of hoe en óf u een auto wilt laten keuren voor aankoop is geheel aan u. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw aankoop. Wij kennen geen geheimen.

Omdat wij in ons aanbod geloven, leveren we de auto’s onder de 200.000 kilometer af met onze eigen garantie van 3 maanden of 10.000 kilometer op de draaiende delen. Dit houdt in dat wanneer uw motor of versnellingsbak kapot gaat u recht hebt op een revisie of ruil onderdeel. Onze garantie is geldig voor alle auto’s boven een aanschafwaarde van €10.000,- Daarnaast werken wij samen met Autotrust garantieverzekeringen waarbij u naar wens een extra garantie van 6, 12 of 24 maanden kunt afsluiten. Zie aflevering voor meer informatie.

Omdat uw tijd schaars is willen we elke handeling zo eenvoudig mogelijk maken. Bij een online reservering houden wij de auto maximaal een werkweek voor u vast. Bij een online aankoop kunt u tot het moment van de daadwerkelijke bezichtiging en eigendomsoverdracht de aankoop ongedaan maken.

Back To Top