Skip to content
  • Wij gaan voor de beste 5% van het aanbod in kwaliteit, historie en uitvoering.

Gebruikte auto’s zijn er in vele soorten. Enkel de mooiste en beste auto’s uit hun respectievelijke categorie en prijsklasse zult u in ons aanbod vinden. Ook zien wij onze auto’s op een enkele uitzondering na het liefst zoveel mogelijk origineel en met de juiste opties. U treft bij ons auto’s aan zoals ze in de folder staan. Een gebruikte auto die voelt als een nieuwe is ons uitgangspunt.

  • Onze kennis putten we uit jarenlange interesse en ervaring.

Wij putten uit jaren ervaring en daarnaast zijn auto’s onze hobby waardoor we er dag en nacht mee bezig zijn. Daarnaast hebben wij inhoudelijke kennis van voertuig ontwikkeling en daardoor van de aangeboden technologie. Elk vraagstuk kunnen we voor u beantwoorden, zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

  • Wij staan voor maximale transparantie.

Ons doel is maximale transparantie te geven, iets waar het helaas vaak aan ontbreekt in de branche. Dit doen we door zo eerlijk mogelijk te zijn over alle aspecten van de auto’s in ons aanbod. Niet alleen de positieve kanten, maar ook de aandachtspunten worden belicht. Uw tijd is namelijk schaars, zo hoeft geen bezoek voor niets te zijn!

  • Wij staan voor een laagdrempelige en prettige manier van zaken doen.

Het maakt niet uit wie u bent of hoe u gekleed bent, wij hebben geen vooroordelen en gaan elke ontmoeting open minded tegemoet. Wij vinden dat zaken doen leuk moet zijn. Welkom!

  • Alle voertuigen worden intensief door ons gecontroleerd.

Alle auto’s in ons aanbod worden door ons gecontroleerd op lakdikte en kilometerstand. Ook kunnen wij een oliemonster nemen en daar onze conclusies uit trekken. Daarnaast laten wij onze eigen kennis en gevoel erop los. Er zijn vele dingen die het verhaal van een auto kunnen vertellen, graag laten wij ze aan u zien.

  • Alle voertuigen worden door merkspecialisten nagekeken en onderhouden.

Wij werken samen met merkspecialisten die de aandachtspunten van elk model kennen. Zo kunnen bepaalde problemen op de juiste manier worden aangepakt en bent u verzekerd van het juiste onderhoud.

  • Elke vorm van keuring op ons aanbod is toegestaan.

Waar of hoe en óf u een auto wilt laten keuren voor aankoop is geheel aan u. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw aankoop. Wij kennen geen geheimen.

  • Wij gebruiken enkel hoge kwaliteit onbewerkte foto’s

Omdat we u maximale transparantie willen geven voordat u een bezoek aan onze showroom brengt gebruiken wij enkel foto’s van hoge kwaliteit die onbewerkt zijn, gebruikssporen verhullen we niet maar brengen we juist onder uw aandacht. What you see is what you get!

  • Naast onze standaard garantie kunt u extra garantie naar wens afsluiten.

Omdat wij in ons aanbod geloven, leveren we de auto’s onder de 150.000 kilometer af met onze eigen garantie van 3 maanden of 10.000 kilometer op de draaiende delen. Dit houdt in dat wanneer uw motor of versnellingsbak kapot gaat u recht hebt op een revisie of ruil onderdeel. Onze garantie is geldig voor alle auto’s boven een aanschafwaarde van €10.000,- Daarnaast werken wij samen met Autotrust garantieverzekeringen waarbij u naar wens en afhankelijk van het voertuig een extra garantie van 6, 12 of 24 maanden kunt afsluiten. Zie aflevering voor meer informatie.

  • Online reservering en aankoop van uw voertuig is mogelijk.

Omdat uw tijd schaars is willen we elke handeling zo eenvoudig mogelijk maken. Bij een online reservering houden wij de auto maximaal een werkweek voor u vast. Bij een online aankoop kunt u tot het moment van de daadwerkelijke bezichtiging en eigendomsoverdracht de aankoop ongedaan maken.

Back To Top