Skip to content

Pascal

De liefde voor auto’s zit er bij mij al van jongs af aan in. Als kind van een paar jaar oud stond ik al bij voertuigen te roepen groowiehe – grote wielen kon ik toen nog niet uitspreken. Deze liefde is van generatie op generatie overgegaan. Mijn opa had een boek van al zijn auto’s met een foto en van wanneer tot wanneer hij ze in bezit had. Mijn vader kan aan motorgeluiden de motorconfiguratie herkennen. Ik inmiddels ook.

Veel mensen die mij van vroeger kennen zeggen dat ik ruim 15 jaar geleden al altijd met auto’s bezig was. Naarmate ik ouder werd is de liefde alleen nog maar groter geworden. Na mijn middelbare schooltijd was de keuze voor een studie dan ook snel gemaakt – IVA Driebergen. In mijn studententijd heb ik stage gelopen bij een BMW dealer. Voor mijn scriptie ben ik naar Amerika gegaan waar ik al snel tot de conclusie kwam dat iets zonder auto’s niet is waar mijn hart ligt.

In 2013 begon ik te werken bij een inmiddels gerenommeerd bedrijf in de branche. Na jaren ervaring op te hebben gedaan was het tijd de stap naar het ondernemerschap te zetten en mijn dromen na te jagen. Mijn visie is een wereld vol bestuurders die plezier in het rijden hebben. Dit doen we door voor iedereen de beste auto uit te zoeken op basis van kennis, transparantie en kwaliteit. Nederland maakt het belastingtechnisch niet aantrekkelijk om nieuw een écht fijne auto te kopen. Deze fijne exemplaren met de kop eraf is waar onze specialiteit ligt. Zo heeft u het beste op een financieel verantwoorde manier. Be passionate about what you drive!

Rob

Toen mijn broertje en ik vroeger achterin de Volkswagen Kever van mijn ouders reden, deden wij altijd spelletjes om auto’s te herkennen aan hun koplampen. Dat was best lastig, want de achterruit was vooral als het regende natuurlijk vaak beslagen, want achterruitverwarming bestond nog niet. Ook al het water op de weg spetterde veel meer dan nu, want ook ZOAB of zeer open asfalt beton was nog niet uitgevonden.

Vervolgens werden natuurlijk modelauto’s gespaard, voornamelijk Dinky Toys en Corgi Toys. Eigenlijk is de liefhebberij voor auto’s nooit meer overgegaan. Als tiener verslond ik autoblaadjes en adviseerde ik alle vrienden van mijn ouders wat voor auto of welke uitvoering ze moesten nemen. Het ging zo ver dat ik Werktuigbouwkunde ging studeren en als afstudeerrichting Voertuigtechniek koos. In mijn werk werkte ik onder andere bij DAF en ook bij het Bosch Concern in ontwikkeling.

De liefde ging nooit meer over en gelukkig kon ik steeds betere auto’s kopen. Toen we een aantal jaren in Duitsland woonden zag ik pas echt wat zorgvuldig voor auto’s zorgen kan betekenen. En toen het steeds duidelijker werd dat Pascal voor zichzelf wilde beginnen, was ik niet alleen trots maar wilde ik de Driving Passion graag mee verder uitdragen. Maar dan wel alleen maar het beste van het beste en veelal Deutsche Gründlichkeit vanwege mijn historie in engineering en in Duitsland. Graag willen wij in een tijd van versobering bij de gemiddelde autokoop bijdragen aan het aantal echt fijne auto’s op de weg. En dus alleen maar de echt goede exemplaren!

Back To Top