Skip to content

BMW youngtimer specialist

Als BMW-liefhebber ga je voor kwaliteit en dat is precies wat je krijgt met een BMW youngtimer. Als de BMW-specialist van Brabant ben je bij ons aan het juiste adres voor aankoop en advies van een BMW youngtimer. Een youngtimer is een liefhebbersauto van 15 tot 25 jaar oud. Een BMW youngtimer heeft de charme van een oldtimer en het comfort van een nieuwere auto. Koop je zakelijk een BMW youngtimer, dan biedt dit bovendien fiscale voordelen en heb je maandelijks lage lasten dankzij de lage bijtelling.

Onze diensten

BMW youngtimer specialist: Rijden met klasse en comfort

Bij Driving passion hebben we een passie voor auto’s en als BMW youngtimer specialist kun je bij ons terecht voor de aankoop en onderhoud van een BMW youngtimer. Een BMW youngtimer heeft de klasse van een oldtimer en het comfort van een nieuwe auto en biedt zoals gezegd ook fiscale voordelen. Een uitstekende keuze voor iedereen die comfortabel en uitdagend willen rijden. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve auto’s inkopen en aankoopadvies van hoogwaardige uitvoeringen van merken als BMW en bij ons vind je de beste 5% van het aanbod in kwaliteit, historie en uitvoering. Tenzij anders aangegeven worden onze voertuigen zonder meerprijs afgeleverd met onderstaande punten: 

 • Technische inspectie vooraf
 • Minimaal 6 maanden geen voorgeschreven onderhoud nodig
 • Nieuwe of minimaal 6 maanden geldige APK
 • Luxe Nederlandse kentekenplaten
 • Halfvolle tank Shell V-Power brandstof
 • 3 maanden/10.000 km garantie op draaiende delen motor en versnellingsbak

Uiteraard zijn overige wensen bespreekbaar. Bij alle auto’s in ons aanbod zijn de specifieke gegevens weergegeven onder het kopje aflevering.

Bekijk het aanbod

BMW youngtimer specialist

BMW youngtimer specialist

Wij werken vanuit een passie voor mooie auto’s. Zo importeren en verkopen we bijzondere BMW specials. Als BMW youngtimer specialist leveren we elke vorm van advies of hulp bij je aankoop van een BMW youngtimer. Wij werken vanuit kennis, transparantie en kwaliteit en alle voertuigen worden intensief door ons gecontroleerd. De BMW youngtimer auto’s worden door onze merkspecialisten nagekeken en onderhouden. Wij kopen exclusieve auto’s in en alle voertuigen worden intensief door ons gecontroleerd. Een BMW youngtimer die je bij ons aanschaft, is gegarandeerd door onze merkspecialisten goed nagekeken en onderhouden. Je bent dus verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Garantie bij ons als BMW specialist

Bij liefhebbers in de regio staan wij bekend als dé BMW dealer van Den Bosch. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf en de verkoop van speciale auto’s. Zo kunnen wij je helpen om een BMW youngtimer occasion of nieuwe BMW te kopen, maar ook voor de verkoop van jouw huidige auto. Wij geloven in ons aanbod, daarom leveren wij onze auto’s af met een garantie in eigen beheer. Onze garantie is geldig voor alle auto’s boven een aanschafwaarde van €10.000,- tot 150.000 km en een maximum leeftijd van 17,5 jaar worden onze auto’s afgeleverd met 3 maanden garantie, tenzij anders aangegeven. Deze garantie is geldig voor de draaiende delen van motor en versnellingsbak. Dit houdt in wanneer mechanische delen van je motor of versnellingsbak kapot gaan, je recht hebt op een revisie of ruilonderdeel. Neem in het geval van problemen altijd contact met ons op. Jouw tevredenheid en rijplezier staan voorop!

Voor een uitgebreidere garantie werken wij samen met Autotrust garantieverzekeringen. Hier kun je, afhankelijk van je auto, een garantie van 6,12 of 24 maanden afsluiten. Het grote voordeel van deze garantie is dat je in heel Europa werkzaamheden kunt laten uitvoeren. 

Autotrust levert de volgende garantiepakketten:

 • De Instap Garantie is afsluitbaar op auto’s tot 12 jaar of 200.000 kilometer.
 • De Uitgebreide Garantie is afsluitbaar op auto’s tot 8 jaar of 150.000 kilometer.
 • De Standaard Luxury & Performance Garantie is afsluitbaar op auto’s van 10 tot 12 jaar of 200.000 kilometer.
 • De Extra Luxury & Performance Garantie is afsluitbaar op auto’s van 7 tot 10 jaar of 150.000 kilometer. 
 • De Exclusief Luxury & Performance Garantie is afsluitbaar op auto’s tot 7 jaar of 100.000 kilometer. 

Voor informatie omtrent prijzen en voorwaarden staan wij als BMW youngtimer specialist je graag te woord.

Contact opnemen

Back To Top