skip to Main Content

BMW youngtimer specialist

Als BMW-liefhebber ga je voor kwaliteit en dat is precies wat je krijgt met een BMW youngtimer. Als de BMW-specialist van Brabant ben je bij ons aan het juiste adres voor aankoop en advies van een BMW youngtimer. Een youngtimer is een liefhebbersauto van 15 tot 25 jaar oud. Een BMW youngtimer heeft de charme van een oldtimer en het comfort van een nieuwere auto. Koop je zakelijk een BMW youngtimer, dan biedt dit bovendien fiscale voordelen en heb je maandelijks lage lasten dankzij de lage bijtelling.

Onze diensten

BMW rijden met klasse en comfort

Bij Driving passion hebben we een passie voor auto’s en als BMW youngtimer specialist kun je bij ons terecht voor de aankoop en onderhoud van een BMW youngtimer. Een BMW youngtimer heeft de klasse van een oldtimer en het comfort van een nieuwe auto en biedt zoals gezegd ook fiscale voordelen. Een uitstekende keuze voor iedereen die comfortabel en uitdagend willen rijden. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve auto’s inkopen en aankoopadvies van hoogwaardige uitvoeringen van merken als BMW en bij ons vind je de beste 5% van het aanbod in kwaliteit, historie en uitvoering.

Bekijk het aanbod

BMW youngtimer specialist

BMW youngtimer specialist

Wij werken vanuit een passie voor mooie auto’s. Zo importeren en verkopen we bijzondere BMW specials. Als BMW youngtimer specialist leveren we elke vorm van advies of hulp bij uw aankoop van een BMW youngtimer. Wij werken vanuit kennis, transparantie en kwaliteit en alle voertuigen worden intensief door ons gecontroleerd. De BMW youngtimer auto’s worden door onze merkspecialisten nagekeken en onderhouden. Wij kopen exclusieve auto’s in en alle voertuigen worden intensief door ons gecontroleerd. Een BMW youngtimer die u bij ons aanschaft, is gegarandeerd door onze merkspecialisten goed nagekeken en onderhouden. U bent dus verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

BMW youngtimer kopen

Bij liefhebbers in de regio staan wij bekend als dé BMW dealer van Den Bosch. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf en de verkoop van speciale auto’s. Zo kunnen wij je helpen om een BMW youngtimer occasion of nieuwe BMW te kopen, maar ook voor de verkoop van jouw huidige auto. Ook voor advies over een aankoop, verkoop of onderhoud staan wij als BMW youngtimer specialist voor je klaar. Koop je een BMW youngtimer bij ons, dan kun je naast de standaard garantie ook een extra garantie afsluiten. Op onze website kun je terecht voor online reservering en aankoop van jouw BMW youngtimer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en de mogelijkheden.

Contact opnemen

Back To Top