Skip to content

BMW dealer Den Bosch

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Als BMW-liefhebber ga je voor kwaliteit en passie. Met onze passie voor auto’s en jarenlange ervaring staan wij als BMW dealer in Den Bosch voor je klaar om je te voorzien van uitstekend advies en ondersteuning bij de aankoop en de verkoop van BMW’s. Wij bieden ondersteuning bij de aankoop van een nieuwe BMW. Met onze persoonlijke aanpak kun je rekenen op een advies op maat. Onze voertuigen worden zonder meer afgeleverd met de volgende onderdelen:

 • Technische inspectie vooraf
 • Minimaal 6 maanden geen voorgeschreven onderhoud nodig
 • Nieuwe of minimaal 6 maanden geldige APK
 • Luxe Nederlandse kentekenplaten
 • Halfvolle tank Shell V-Power brandstof
 • 3 maanden/10.000km garantie op draaiende delen motor en versnellingsbak

Ins ons aanbod op onze website kun je de gegevens van de auto terugvinden onder het kopje aflevering. Uiteraard kunnen we je wensen en mogelijkheden bespreken.

Onze diensten

Op zoek naar een BMW dealer in Den Bosch?

Als BMW dealer in Den Bosch zijn wij er voor iedereen die graag comfortabel rijdt, maar het leven te kort vindt om in saaie auto’s te rijden. Wij zijn actief op het gebied van BMW import en BMW specials voor de verkoop. Zo vind je bij ons exclusieve BMW youngtimer auto’s waarmee je de klasse van een oldtimer rijdt en het comfort van een nieuwe auto. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve auto’s inkopen en aankoopadvies van hoogwaardige uitvoeringen van merken als BMW en bij ons vind je de beste 5% van het aanbod in kwaliteit, historie en uitvoering. Niet voor niets worden wij de BMW youngtimer specialist genoemd.

Bekijk het aanbod

BMW dealer Den Bosch

Een persoonlijke aanpak

Wij staan voor een laagdrempelige en prettige manier van zakendoen en wij hechten als BMW dealer in Den Bosch veel waarde aan de relatie met onze klanten. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en doen er alles aan om deze voor je te vervullen. Vanuit transparantie, kwaliteit en kennis worden alle BMW auto’s door onze merkspecialisten gecontroleerd en onderhouden. Zo koop je bij ons in Den Bosch alleen een goed nagekeken en onderhouden BMW en verzekeren wij jou van de allerbeste kwaliteit.

Dé BMW dealer van Den Bosch en omstreken 

Wij zijn als BMW dealer gevestigd in Den Bosch dé BMW specialist van Brabant op het gebied van import, verkopen en kopen van speciale auto’s. Wij controleren al onze voertuigen uitvoerig en als BMW dealer in Den Bosch hebben wij daarom alle vertrouwen in onze kwaliteit. Zo profiteer je van onze 3-maanden garantie voor alle auto’s boven een aanschafwaarde van €10.000,- tot 150.000 km en met een maximum leeftijd van 17,5 jaar, tenzij anders aangegeven. Deze garantie geldt voor de draaidende onderdelen van de versnellingsbak en de motor. Dit betekent wanneer de mechanische onderdelen van de motor of versnellingsbak stuk gaat, je recht hebt op een ruilonderdeel of revisie. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen als je problemen ervaart. Jouw tevredenheid en rijplezier staan voorop!

Ben je op zoek naar een uitgebreidere garantie? Wij werken hiervoor samen met Autotrust garantieverzekeringen. Afhankelijk van je auto, kun je hier een garantie van 6,12 of 24 maanden afsluiten. Je kunt dan deze garantie in heel Europa inzetten. 

Autotrust levert de volgende garantiepakketten:

 • De Instap Garantie is afsluitbaar op auto’s tot 12 jaar of 200.000 kilometer.
 • De Uitgebreide Garantie is afsluitbaar op auto’s tot 8 jaar of 150.000 kilometer.
 • De Standaard Luxury & Performance Garantie is afsluitbaar op auto’s van 10 tot 12 jaar of 200.000 kilometer.
 • De Extra Luxury & Performance Garantie is afsluitbaar op auto’s van 7 tot 10 jaar of 150.000 kilometer. 
 • De Exclusief Luxury & Performance Garantie is afsluitbaar op auto’s tot 7 jaar of 100.000 kilometer. 

Wil je meer informatie of heb je vragen over de prijzen en voorwaarden? Dan staan wij als BMW dealer in Den Bosch je graag te woord.

Contact opnemen

Back To Top